minergate

I'm mining on MinerGate - the best cryptonote mining pool

Ahad, 24 Jun 2012

BUAT DUIT DENGAN BLOG.

DENGAR JE TAJUK MESTI SEMUA ORANG NAK BACA KAN. TAPI JANGAN LAH KITA FIKIR BAHAWA MUDAH UNTUK CARI DUIT  TANPA MELAKUKAN APA-APA . NAK CARI REZEKI KENA LAH BERUSAHA ,JIKA USAHA KITA LEBIH MAKA REZEKI YANG DATANG PON LEBIH JUGA, JIKA KURANG USAHANYA MAKA KURANG LAH PENDAPATANNYA.MAKSUD YANG DIKATA KAN BUAT DUIT DENGAN BLOG INI ..BUKANLAH DAFTAR JE BLOG TERUS DUIT MASUK DALAM AKAUN ..MANA ADA MACAM TU ,KALU ADA MESTI SEMUA ORG DI DUNIA INI DAH JADI BILLIONAIRE DAH.  MAKSUD BUAT  DUIT DENGAN BLOG IALAH DENGAN KITA BERNIAGA DENGAN MENGGUNAKAN BLOG SAMBIL KITA MEMPROMOSI PROGRAM AFFILIATES YANG DISEDIAKAN.

APA YANG PERLU KITA BUAT ADALAH:
DAFTAR BLOG ANDA DI www.blogger.com


     TETAPKAN TAJUK , LAYOUT ANDA SEBELUM CONFIRM.

  SETELAH SELESAI MELAKUKAN SEMUANYA ,ANDA MULAKAN DENGAN POSTING PERTAMA ANDA DENGAN MENERANGKAN PRODUK ANDA ATAU PROGRAM AFFILIATES ANDA. 

SETERUSNYA ANDA HARUS MENDAPATKAN TRAFIK KE BLOG ANDA. APA ITU TRAFIK? TRAFIK IALAH VIEWS DI HALAMAN ANDA MAKIN BANYAK VIEWS , MAKIN BANYAK PELUANG PRODUK ANDA AKAN TERJUAL.

TU LAH MAKSUD BUAT DUIT DENGAN BLOG. NAK BUAT DUIT MESTI ADA USAHA KALU XDAK USAHA MANG XDAK HASIL. KITA DI BUMI ALLAH DAN ALLAH SUDAH MENJANJIKAN BARANG SIAPA YANG BERUSAHA MENCARI REZEKI YANG HALAL MAKA  ALLAH AKAN BERIKAN REZEKI YANG DIBERKATI KEPADA MEREKA. BERDOALAH KEPADA ALLAH S.W.T  INSYAALLAH AKAN DITUNAIKAN.
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih Kerana komen di blog saya