minergate

I'm mining on MinerGate - the best cryptonote mining pool

Sabtu, 11 Ogos 2012

Jom Join Traffic Exchanger: Tambah trafik dengan mudah.



banner

Salam Satu Malaysia kepada semua, entry kali ini apa yang saya nak bincang mengenai trafik ke blog dan website . Ada kata mudah nak dapat trafik, ada juga yang kata susah nak dapatkan trafik ni tetapi ada yang tak perlu nak buat apa-apa trafik datang dengan sendiri. Apa itu trafik sebenarnya adakah seperti polis trafik atau trafik jam...? Trafik yang dimaksudkan itu adalah visitor atau pengunjung ke blog atau website anda , setiap visitor yang klik link anda akan direkod oleh blog anda itu lah trafik.

Persoalannya bagaimana nak dapatkan trafik ni, Setiap persoalan ada jawapannya.....kita tidak perlu buat perkara yang rumit seperti seo, pergi jumpa kawan yang ada blog merayu mintak masukkan link anda kat blog mereka . Tidak perlu lagi berbuat demikian ,apa yang perlu anda lakukan ialah daftar di Traffic Exchange dan ikut cara mudah daftar seperti mengisi butiran yang dikehendaki dan aktifkan ahli melalui email anda. Cukup mudah bukan ini lah cara kita nak tambahkan traffic dengan mudah.

akhir kata dari saya jom daftar, aktif dan dapat trafik dengan mudah...

Nak tgk tutorial anda boleh layari .....

http://mksyahir.blogspot.com/2012/08/tutorial-tingkatkan-trafik-secara.html

4 ulasan:

  1. PerhhH!! memang bergaya la brader..

    siap buat dua entry lagi tuu.. cayalah !!

    **Send Nama kt username x BESAR plak kan..hahha,,

    Admin dah update senarai bloglist dan akaun anda.. sila semak yer.. thanks sudi join Asiafans.net.

    Harap dpt promote lagi, satu sign uo 300coin.
    All the best!!

    BalasPadam
  2. terima kasih ,semoga kita dapat bekerjasama...hehehe jom tingkat trafik kita hehehe...

    BalasPadam
  3. salam,hye blog walking here..done visit and follow ur blog,hope can visit and follow mine back


    http://makcikdomokun.blogspot.com/2012/08/blog-review-di-blog-sopnamemy.html

    BalasPadam
  4. AsiaCube boleh menjadi alternatif dan juga menawarkan perkhidmatan servis untuk bertukar like,pengikut serta trafik :)
    Lawati: AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site! untuk pendaftaran percuma :)
    Muat turun panduan ringkas AsiaCube : Tutorial AsiaCube

    BalasPadam

Terima Kasih Kerana komen di blog saya